Η πρώτη συνταγή
Η παραλλαγή με το γάλα για σιρόπι
Έκανα δυο φορές την συνταγή της Γιαγιάς μου κανταΐφι αλμυρό, την πρώτη φορά όπως σας το έχω αναρτήσει, την δεύτερη φορά έκανα το εξής : Αγόρασα 1 λίτρο φρέσκο γάλα έβαλα στην γέμιση τα 250 ml και τα υπόλοιπα τα έβρασα στην κατσαρόλα κτυπώντας τα συνεχώς με το σύρμα για να μην μου κυλίσει .
Όπως ήταν καυτό το ταψί και καυτό το γάλα το έριξα επάνω στο κανταΐφι το σκέπασα 1 ώρα με μια πετσέτα και μετά το σερβίρισα.
Δεν μπορώ να σας πω ποιο ήταν καλύτερο γιατί και τα δυο ήταν Υπέροχα
nikolaos
Όπως ήταν καυτό το ταψί και καυτό το γάλα το έριξα επάνω στο κανταΐφι το σκέπασα 1 ώρα με μια πετσέτα και μετά το σερβίρισα.
Δεν μπορώ να σας πω ποιο ήταν καλύτερο γιατί και τα δυο ήταν Υπέροχα
nikolaos
Η παραλλαγή με το γάλα για σιρόπι
You might also like:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)