Υλικά:
20 αχλάδια
1 κιλό ζάχαρη
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τη φλούδα και βγάζουμε τα κουκούτσια. Το βάζουμε στη κατσαρόλα
με λίγο νερό γιατί κατεβάζει και δικό του. Βάζουμε τη ζάχαρη και βράζει μέχρι να
πάρει όλο το χρώμα. Το βράζουμε για δεύτερη φορά μέχρι να δέσει και του
ρίχνουμε μια κουταλιά λεμόνι.
από τη Συνεργάτιδα μας Διαχειρίστρια του http://delfinaki-sunset.blogspot.com/
Την συνταγή την έχει από Μητέρα της.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)