Πρόκειται γιά ένα φαΐ από την Θεσσαλονίκη και πάλι πού είναι πεντανόστιμο.
Περνούμε 10 πιπεριές κέρατο και τίς πλένουμε, τις περνάμε από τό τηγάνι και τίς τοποθετούμε μέσα σε ένα στραγγιστήρι . Όταν μισοκρυώσουν τίς ξεφλουδίζουμε και τίς αραδιάζουμε σε μιά πιατέλα. Σε ένα μπόλ κτυπάμε 6 αυγά. Μέσα στ’ αυγά ρίχνουμε περίπου μισό κιλό φέτα σκληρή , λίγο αλάτι καί αρκετό πιπέρι. Μέ τό υλικό αυτό γεμίζουμε τίς πιπεριές . Τίς βάζουμε σέ ένα ταψί . Τρίβουμε 4 ώριμες ντομάτες καί τίς περιλούουμε. Τις βάζουμε στό φούρνο ίσα γιά νά τραβήξουν τά υγρά από την ντομάτα , 180 βαθμούς γιά 20 λεπτά περίπου. Έτοιμο για σερβίρισμα.
Η συνταγή είναι από την κυρία Σοφία Βλάχου .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)