Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011




Συνταγες για ολα τα γούστα!

Συνταγή για 3-4 άτομα

Υλικά:
500γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο
12 κομμάτια ανανά
12 φέτες αγγουράκι
12 κομμάτια κόκκινη πιπεριά

Για την Μαρινάδα:
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο,
1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
4 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κάρυ

Προετοιμασία:
Τοποθετούμε το φιλέτο στο καταψύκτη για μισή ώρα περίπου. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την μαρινάδα σε ένα μπολ. Βγάζουμε το κρέας από το καταψύκτη και κόβουμε σε λεπτές φέτες. Βάζουμε το κρέας μέσα στο μπολ με την σάλτσα μαρινάδα. Σκεπάζουμε το μπολ και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Στραγγίζουμε το κρέας από την σάλτσα και περνάμε το κρέας εναλλάσσοντας το με τα λαχανικά σε σουβλάκια.
Ετοιμάζουμε το γκριλ μας σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ψήνουμε τα σουβλάκια μας για 3-4 λεπτά κάθε πλευρά ή μέχρι να είναι έτοιμο το κρέας.
Σερβίρετε τα σουβλάκια σας απευθείας από το γκριλ με βρασμένο ρύζι. Καλή Όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)