Υλικά :
1 Μαρούλι
1/2 Ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
1/4 Ματσάκι Άνηθο
2 Αυγά βρασμένα
Αλάτι
Ελαιόλαδο παρθένο
Ξύδι λευκό από κρασί
Εκτέλεση :
Πλένουμε πολύ καλά το μαρούλι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον άνηθο τα στραγγίζουμε πολύ καλά και τα ψιλοκόβουμε σε μια στρογγυλή πιατέλα.
Ρίχνουμε όσο αλάτι τρώμε και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Καθαρίζουμε τα βρασμένα αυγά, τα κόβουμε στα τέσσερα και τα τοποθετούμε πάνω στα λαχανικά μας.
Μετά ρίχνουμε το παρθένο ελαιόλαδο και όσο ξύδι μας αρέσει.
Καλή Επιτυχία και Καλή Όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)