Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Το θαυματουργό γιαούρτι της υγείας!

Δροσερό, εύγευστο, θρεπτικό, ελαφρύ και χορταστικό. Το γιαούρτι, συνήθως, το θεωρούμε ένα βολικό και νόστιμο σνακ, αλλά είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Είναι μια τροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Αποτελεί ιδανική λύση για ένα γρήγορο και υγιεινό γεύμα, διαθέσιμο όλο το χρόνο, το οποίο μπορούμε να το γευτούμε μέσα και έξω από τα σπίτι όλες τις ώρες της ημέρας. Ας το εντάξουμε στην καθημερινότητα μας καθώς μας προσφέρει βιταμίνες και ανόργανα συστατικά απαραίτητα για τον οργανισμό. Τα γιαούρτι περιέχει υψηλό ποσοστό πρωτεϊνών, ασβεστίου, φωσφόρου, κάλιο, μολυβδαίνιο, ψευδάργυρο, Β2, Β5 και Β12. Αποτελεί ένα από τα ελαφρύτερα και υγιεινότερα τρόφιμα που μπορεί να φάει κανείς, όταν υποφέρει από γρίπη, ακόμα και υψηλό πυρετό. Μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως τα νωπά φαγητά, όπως μαγιονέζα και κρέμα γάλακτος, πράγμα που καθιστά ευκολότερο τον έλεγχο βάρους. Ενισχύει το ανοσολογικό σύστημα του οργανισμού μας. Λειτουργεί ως προστατευτικός παράγοντας κατά των λοιμώξεων. Αυξάνει την απορρόφηση του ασβεστίου και των βιταμινών του συμπλέγματος Β. Βελτιώνει την πέψη. Περιέχει προβιοτικά, μικροοργανισμούς απαραίτητους για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Ο καλύτερος σύμμαχος για την καταπολέμηση της κακοσμίας του στόματος, της τερηδόνας και της ουλίτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)