Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Οι σούπες του χειμώνα!


Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και οι σούπες έχουν την τιμητική τους! Αγαπημένο πιάτο για «πρώτο» ή κυρίως γεύμα, αχνιστές, πεντανόστιμες και υγιεινές, οι σούπες μάς ζεσταίνουν μετά από μια κρύα ημέρα, προσφέροντας ενέργεια και πολύτιμα συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας. Εύκολες στην παρασκευή, εύπεπτες, με ανεξάντλητους συνδυασμούς γεύσεων, εφοδιάζουν τον οργανισμό με μια σειρά από βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, θωρακίζοντάς τον έτσι ενάντια σε εποχιακά ή και χρόνια νοσήματα. Απλές, μόνο με λαχανικά, κλασικές πρωτεϊνικές με την προσθήκη κρέατος, κοτόπουλου ή ψαριών, ιδιαίτερες, ή καθαρά ελληνικές με όσπρια, οι σούπες αποτελούν ένα διατροφικό θαύμα που αξίζει να εντάξουμε στο διαιτολόγιό μας.

η συνέχεια Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)