Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Αυγα γεμιστα με μπεικον και μαγιονεζα!

Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγή για 4 άτομα

Υλικά:

3 φέτες μπείκον, ψιλοκομμένες
8 βρασμένα αυγά σφικτά
1/3 φλιτζανιού μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα παρασκευασμένη
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/3 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Βάζουμε ένα τηγάνι πάνω σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε να ζεσταθεί αρκετά. Τσιγαρίζουμε το μπέικον στο τηγάνι μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Βγάζουμε το μπείκον από το τηγάνι και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
Κόβουμε τα αυγά στην μέση κατά μήκος και αφαιρούμε τους κρόκους. Βάζουμε τους κρόκους σε ένα μεγάλο μπολ και τους πολτοποιούμε με ένα πιρούνι ή με ένα εργαλείο για πουρέ. Προσθέτουμε στους κρόκους την μαγιονέζα, την μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ενωθούν και να έχουμε μία ωραία απαλή σάλτσα. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το μπέικον στο μείγμα των κρόκων και ανακατεύουμε.
Γεμίζουμε τα αυγά με το μείγμα χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι ή με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής. Βάζουμε τα αυγά στο ψυγείο για 1-4 ώρες πριν σερβίρουμε. Καλή Όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)