Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Κάνετε διατροφή με χορτοφαγία; Τι να αποφύγετε!



Εντάξει, το πήρατε απόφαση και αρχίσατε δίαιτα. Μάλιστα, επειδή είστε αποφασιστικοί είπατε να κάνετε και μια δίαιτα στην οποία θα απουσιάζουν τα ζωικά προϊόντα. Το ρίξατε δηλαδή στην χορτοφαγία. Μη νομίζετε, όμως, ότι αυτό αρκεί. Διαβάστε μερικές συμβουλές για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

  • 1. Μην το παρακάνετε με το «junk food»
Ενώ οι τηγανητές πατάτες, η μαύρη σοκολάτα, το παγωτό χωρίς λιπαρά, τα πατατάκια με αλάτι και ξύδι, είναι απαλλαγμένα από ζωικά προϊόντα, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα καταναλώνετε το ένα πίσω από το άλλο. Το πρόχειρο φαγητό παραμένει πρόχειρο φαγητό, κάτι που σημαίνει ότι είναι συχνά πλούσιο σε θερμίδες και χαμηλής διατροφικής αξίας. Καταναλώστε τα τρόφιμα αυτά με μέτρο.
  • 2. Μην τρώτε μόνο ζυμαρικά
Πηγαίνοντας σε δείπνο όταν είστε σε δίαιτα μεταφράζεται, συνήθως, σε ένα τεράστιο πιάτο με ζυμαρικά. Καταναλώνοντας ένα ολόκληρο πιάτο με ζυμαρικά πότε-πότε είναι αποδεκτό, αλλά μην το κάνετε συνέχεια μόνο και μόνο επειδή δεν τρώτε κρέας. Τα ζυμαρικά είναι πλούσια σε θερμίδες και υδατάνθρακες, που σημαίνει ότι με το να τα καταναλώνετε συχνά μπορεί να παρουσιάσετε αύξηση του σωματικού σας βάρους.

Για τη συνέχεια κάνετε κλικ  Εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)