Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Οι 6 υγιεινές τροφές που πρέπει να σταματήσετε να αγνοείτε!


Αν και τα έχετε καταφέρει με τις περισσότερες ωφέλιμες για την υγεία τροφές και τις έχετε ενσωματώσει στη διατροφή σας, υπάρχουν κάποιες (σημαντικές) που όσο κι αν τις αγνοείτε, θα παραμένουν υγιεινές κι εσείς θα χάνετε τα οφέλη τους. Μήπως ήρθε η ώρα να τις βάλετε στην καθημερινότητά σας;


Πιθανότατα να έχετε αυξήσει τα τελευταία χρόνια την κατανάλωση μπανάνας λόγω της περιεκτικότητάς της σε κάλιο και φυτικές ίνες, να τρώτε καρύδια για τα ωμέγα-3 τους και να τα έχετε καταφέρει με το μπρόκολο, το οποίο σας προσφέρει βιταμίνες, φυλλικό οξύ, μαγνήσιο και ασβέστιο ή ακόμη και να δείχνετε προτίμηση σε πιο… εξωτικά φρούτα, όπως το μούρο ακάι.
Τι κάνετε, όμως, με τις τροφές που περιέχουν πλήθος βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και φυτοχημικών που μπορούν να σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα απέναντι σε πλήθος ασθενειών, αλλά για κάποιο λόγο δεν τις έχετε συμπεριλάβει στο διατροφικό σας πρόγραμμα; Αν εν αγνοία σας έχετε παραβλέψει τις ιδιότητες των παρακάτω τροφών, τώρα είναι η ευκαιρία να ενημερωθείτε και να προσθέσετε άλλες 7 τροφές στη λίστα του σούπερ μάρκετ.

Για να διαβάσετε περισσότερα  κάνετε κλικ Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)