Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Οι 10 τροφές που πρέπει να μπουν στη διατροφή σας το 2012.



Αν έχετε υποσχεθεί στον εαυτό σας πως φέτος θα βελτιώσετε τη διατροφή σας και την υγεία σας, χάνοντας –γιατί όχι- και μερικά παραπανίσια κιλά, οι παρακάτω 12 τροφές θα μπορέσουν να είναι σύμμαχοί σας στο νέο σας στόχο.


Λίγη παραπάνω γυμναστική, λίγο καλύτερη διατροφή και λίγο πιο λεπτή… σιλουέτα είναι ίσως οι πιο συνηθισμένοι στόχοι των ανθρώπων που αφορούν την ευεξία στην αρχή κάθε νέου έτους – και βάζουμε στοίχημα ότι βρίσκονται και στη δική σας λίστα. Αν και το κατά πόσο θα επιτευχθεί ένας στόχος εξαρτάται από την αποφασιστικότητα αυτού που τον θέτει, εν προκειμένω εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτάσετε το στόχο της υγιεινής διατροφής και της καλύτερης υγείας, προτείνοντάς σας 10 τροφές που θα σας οδηγήσουν προς τα εκεί.

Για περισσότερα κάνετε κλικ Εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)