Ποικιλίες από Παραδοσιακές γεύσεις.

Παρακαλώ όποιος έχει κάποια συνταγή απο παραδοσιακό γλυκό ή φαγητό ας μου το στείλει στο nikolaos921@yahoo.grκι εγώ θα το αναρτήσω όπως θα μου το υποδείξει.



Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Γιορτή Μελιού στο Λεοντάρι Βοιωτίας από τον σύλλογο γυναικών

Ο Σύλλογος Γυναικών Λεονταρίου Βοιωτίας σας προσκαλεί στην «ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ» που διοργανώνει στο ΛΕΟΝΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ στις 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 5μ.μ. με θέμα ομιλίας: Τα προϊόντα της μέλισσας και οι ευεργετικές επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Ομιλήτριες οι καθηγήτριες πανεπιστημίου Αθηνών και Θεσσαλονίκης κ. Χήνου Ιωάννα και κ. Τανανάκη Χρύσα.
Ένα απόγευμα της παράδοσης, της εξέλιξης, της επιστήμης, της τεχνικής αφιερωμένο στη μέλισσα, στην γνώση, στην γεύση, στο άρωμα, στις αισθήσεις, στα δώρα και στην αρμονία της φύσης, στα άριστα προϊόντα της, σε ότι αγνότερο και καθαρότερο, μας χαρίζει για θεραπευτική ή προληπτική χρήση.
Την αγάπη, το πάθος, την έλξη, την προτίμηση επιβραβεύει η μέλισσα στους ανθρώπους της με τα ανώτερα ευεργετικά προϊόντα της που προσφέρει, τώρα με επιστημονική αναφορά – τεκμηρίωση, που θα αναλυθούν – παρουσιαστούν από της ομιλήτριες μας.
Κάνουμε γνωστά τα χωρίς παρενέργειες προϊόντα της μέλισσας, συστήνουμε πρόταση διατροφής, επιλέγουμε και διατηρούμε τη φήμη των ελληνικά καταξιωμένων, διεθνών, ελληνικών μελισσοκομικών προϊόντων, με το κύρος της εξέλιξης, της επιστημονικής έρευνας και γνώσης με την μοναδική – εξαιρετική ταυτότητα, στην παραγόμενη ελληνική φύση.
Ας ανακαλύψουμε την πράσινη Ιατρική, ας προστρέξουμε στην Γιορτή μας, στην γλυκιά γεύση του μελιού και των προϊόντων της μέλισσας και ας μετουσιώσουμε, σε γνώση, σε πληροφορία, σε εφαρμογή και χρήση των ευεργετικών προϊόντων της μέλισσας, για Προληπτική Ιατρική και Υγιεινή Διατροφή.

Με τιμή και ευχαριστίες
Η Πρόεδρος και τα μέλη Δ.Σ.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:
Σύλλογος Γυναικών Λεονταρίου.

από
: http://thiva-press.blogspot.com/2011/10/blog-post_8967.html
Δήμος Αλιάρτου
Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα ήθελα πολύ να παρακαλέσω στα Σχόλια σας να μην θίγεται άλλους Σχολιαστές ούτε άλλον Άνθρωπο «να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι γι΄ αυτά που γράφετε)